Cecilie

Uken som gikk #4

 • Publisert: 06.02.2017, 22:42
 • Kategori: Uken som gikk
 • Ukens irritasjonsmoment
  - Jeg irriterte meg veldig over de som skulle skravle superhøyt på toget. Det er helt OK å snakke sammen, men hold deg til innestemme. I tillegg skulle de verste av de verste sitte rett bak meg, pluss at det var smekkfullt tog -  så det var ingen fluktmuligheter. 

  Ukens matopplevelse
  - Hjemmelagde pizzaen som jeg og ei venninne lagde på fredag smakte såå godt. Jeg pleier å lage en standardpizza med de samme ingrediensene når jeg og samboer lager pizza, men nå måtte vi supplere med hva vi begge liker - og det var himmelsk! Ingen bilder dessverre, typisk det når man er så sulten og bare hiver i seg maten uten å tenke over å ta bilde.

  Ukens sang
  hQMp2W0jmQE

  Ukens høydepunkt
  - På fredag dro jeg til ei venninne og sov over til lørdag. Det var utrolig koselig å ha kvalitetstid sammen igjen. Ser hverandre ikke like ofte lenger siden vi ikke bor 20 minutters kjøring fra hverandre lenger.

  Ukens tanke
  - Har hatt lyst lenge å prøve en uke som vegetarianer, men denne uken har jeg tenkt veldig mye på det. Jeg vet det er bra for miljøet å kutte ned på kjøtt, men samboeren nekter å bli med på en ukes prøving. Tror jeg uansett skal prøve allikevel. Må jo ikke være to om det.  Ukens opptur
  - På lørdag fikk jeg kjøpt meg en ny pysj fra Cubus som var så søt med pandaer på. Trykk HER for t-skjorte og HER for bukse. Er til og meg 25% avslag på all undertøy og nattøy hos Cubus.

  Ukens nedtur
  - Har hatt så mye å gjøre i uken som gikk, så jeg fikk dessverre bare trent en dag i uken som var. Får litt dårlig samvittighet av det. Jeg har satt av to økter på Octofit Intervall på Fønix Treningssenter denne uken her, så får vel trent det "inn" igjen!

 • Publisert: 06.02.2017, 22:42
 • Kategori: Uken som gikk
 • 11 kommentarer
 • Uken som gikk #3

 • Publisert: 30.01.2017, 18:00
 • Kategori: Uken som gikk
 • Ukens sang
  - Denne sangen går på repeat hele tiden. Minner veldig om barndommen da denne sangen fra Gaute Ormåsen var en skikkelig hit, haha. Skikkelig good-feeling!


  Ukens irritasjonsmoment
  - Jeg bestilte en serie og en film fra CDON i starten av januar. Da jeg fikk de, bare hakket cd-platene slik at jeg måtte sende alt tilbake. Har sendt mail for dritlenge siden og forklarte returen, men ikke fått svar - bortsett fra en mail om at ordren er "kansellert". WTF, hva skjer a?? Tror jeg må ta en telefon dit i morgen.


  Ukens matopplevelse
  - Syns jeg spiser så mye god mat hele tiden, så er nesten umulig å komme med en favoritt. Men jeg spiste fiskeboller i hvit saus i starten av uken som gikk, og det smakte så digg! Når det kommer til hverdagsmiddag, er fiskeboller det jeg liker aller best.
  Ukens nedtur
  - Mekanikeren har fått trøbbel med sin egen bil, så min bil blir nedprioritert til han har fått fikset sin egen. Det skjønner jeg jo, men er uansett kjedelig for min del. Pluss at de delene jeg hadde kjøpt, var det noen feiler og mangler ved, så måtte tilbake på Biltema og Mekonomen for å fikse opp i delene. Stress..  Ukens opptur
  - Jeg fikk pakke i posten. Det er alltid noe jeg gleder meg til. Denne gangen bestilte jeg en notatbok, skrivebok til å notere mine mål og ukesplanlegger. Digger at sistnevnte er så fargerik. Kjøpt fra LAGERHAUS.
  Ukens tanke
  - I uka som gikk har jeg tenkt en del angående rutiner av trening. Når bør jeg trene? Hva skal jeg trene? Egentrening eller gruppetrening? Jeg syns det er vanskelig å finne nøyaktig en plan å følge for hvilke dager jeg skal trene og hvilket program jeg skal følge. Plutselig kan det hende jeg må jobbe eller noe annet dukker opp de dagene jeg har planlagt å trene.   Ukens høydepunkt
  - Søndagen var min første trening på gruppesenteret på lang tid. Det var virkelig deilig å ta 30 min på tredemølla og bare koble ut alt og bare være i sin egen boble. Fikk en skikkelig deilig følelse etter økten. Må gjentas!

   

  Hvordan har din uke vært?

 • Publisert: 30.01.2017, 18:00
 • Kategori: Uken som gikk
 • 9 kommentarer
 • hits