Cecilie

DET Å MISTE JOBBEN!

 • Publisert: 25.04.2017, 20:20
 • Kategori: Tanker og meninger
 • I november fikk jeg vite at jeg kom til å bli nedsatt i stilling på grunn av nedskjæringer i bedriften. Siden jeg er en av de som har vært der kortest, ble jeg berørt. Jeg gikk fra 100% fast stilling til å bare jobbe fast annenhver søndag. Det hender seg at jeg må jobbe mer på grunn av sykdom, men det er sjeldent. Det å ikke jobbe hver dag, er veldig rart.

  1 januar var dagen til dager uten formål. 

  Det å jobbe så sjeldent resulterer til dårlig søvnrytme. Det er sjeldent jeg kommer meg i seng før kl 02. Siden jeg ikke har jobb å stå opp til, blir det mer til at man legger seg sent og står opp sent. Jeg savner å ha et formål, en grunn til å stå opp og få mer ut av dagene. Det blir jo utrolig kjedelig om jeg skulle lagt meg tidlig for så å stå opp tidlig neste dag uten noen spesielt å gjøre... Kan jo ikke akkurat rengjøre huset hver dag fordi jeg kjeder meg. 

  Jeg sitter også mye hjemme alene fordi samboer jobber 100% i samme bedrift som meg. Tiden jeg bruker på alle de timene jeg er alene er å utforske med sminke. Bruke forskjellige farger og bare eksperimentere. Det syns jeg er utrolig gøy! Jeg er masse på serier. Teen Wolf er den serien jeg har sett på i det siste, men har dessverre sett ferdig hele serien. Må på leting etter en ny serie jeg kan starte på. Jeg leser også litt. Romaner er det som det går mest i. Ellers sender jeg inn en del søknader til forskjellige bedrifter, men det virker jo som de fleste har nok ansatte.   Jeg har søkt på en del jobber uten respons. Jeg var jo på et intervju, men jeg ble dessverre ikke valgt ut. Det er så utrolig kjipt. Man føler seg helt lost og at ingen vil ha meg i sin bedrift. Jeg føler i alle fall meg utrolig ensom. Jeg har ingen nære venner som bor i nærheten av meg som jeg bare kan plinge på om det er noe. Det savner jeg veldig. 

   

  1 januar var dagen til dager uten formål.

   

   

 • Publisert: 25.04.2017, 20:20
 • Kategori: Tanker og meninger
 • 5 kommentarer
 • hits