Cecilie

6 BEAUTY HACKS!

 • Publisert: 04.04.2017, 20:33
 • Kategori: Skjønnhet
 • Skjønnhetstriks er noe jeg elsker å lese, fordi det finnes mange tips og triks der ute som er geniale som man kanskje ikke har tenkt noe over. Derfor vil jeg dele noen av mine beauty hacks!

   

  Hvit neglelakk under fargen du ønsker
  - Om du ønsker at fargen på neglelakken virkelig skal "poppe", er det lurt å først ta et strøk med hvit neglelakk. La det tørke, for å så gå over med ønsket farge. På denne måten vises fargen mye bere, og vil virke litt lysere.


  Sminke seg i naturlig lys
  - Å sminke seg i naturlig lys gjør at du slipper å føle at sminken ser helt annerledes ut når du kommer deg ut døra. Når man sminker seg på badet i gult lys, kan sminken se fin ut der og da, men når du først går ut døra og ser deg i bilspeilet - vil du få helt sjokk. Kanskje har du egentlig har gått for en litt for mørk foundation som du hadde sett om du hadde sminket deg i naturlig lys.   Grønt for å dekke rødt
  - Er du som meg og har mye rødheter i huden? Fortvil ikke. Gå inn med en grønn primer før du tar på foundation. Dette vil dekke mer over rødhetene enn om du skulle brukt en helt vanlig primer. 

   

  Fremhev blå øyne
  - Om du vil fremheve dine blå øyne, bør du gå for bruntoner på øyenskyggen din. Dette får øyenfargen dine til å bli mer synliggjort. Ta på maskara og eyeliner for å fremheve hele looken!  Maskarasøl
  - Jeg er en person som søler maskara hver eneste gang jeg tar på meg maskara. Masse på øyelokket og under øyet. Sølekopp deluxe. Så om du har sølt litt maskara ved påføring, er det bare å vente til det har blitt tørt. Ta så en tørr q-tips og forsiktig dra sølet vekk. Slår aldri feil! Noe du også kan gjøre for å unngå sølingen, er å bruke et bankkort eller en skje bak vippene når du tar på maskara.

   

  Større lepper
  - Bruk lyse leppeprodukter for å få leppene til å se større ut. Lyse farger fremhever, mens mørke farger får leppene til å virke smalere. Om du også overtegner leppene, bruker en lys leppestift og litt gloss til slutt, er det en vinner for å få leppene til å virke større enn det de egentlig er. 

   

  Bruker du noen av disse skjønnhetstriksene?

   

   

 • Publisert: 04.04.2017, 20:33
 • Kategori: Skjønnhet
 • 5 kommentarer
 • SWATCHES: NYX SOFT MATTE LIP CREAM

 • Publisert: 26.01.2017, 22:48
 • Kategori: Skjønnhet
 • Det jeg bruker aller mest på leppene, er det herlige leppeproduktet fra NYX. Finnes i all slags mulige farger, så det er ikke til å unngå å få seg en favoritt. Nyx soft matte lip cream er hverken lipgloss eller leppestift - det er en "leppekrem". Produktene tørker ikke ut leppene, men gir heller fuktighet og næring.

  Den sitter godt utover dagen, men lurt å påføre på nytt etter et måltid. Nyx soft matte lip cream har en utrolig god applikator som gjør det enkelt å påføre produktet på leppene. Leppeproduktet tørker fint på leppene og gir en fin matt finish - uten å bli fullt og helt matt. Du kan finne alle produktene HER.

  Jeg har plukket ut fire stykker som er mine nåværende favoritter. Tenkte å komme med swatches av mine fire godbiter!  Antwerp
  Er en mørk koralaktig rosa farge, som man får skikkelig sommerfeeling av. 

  Stockholm
  Dette er min to-go leppefarge. Fargen er en dus brun nude som er en safe fargevalg i hverdagen. Jeg elsker den!

  Ibiza
  En nydelig rosa farge. Om man vil gå for rosa lepper - uten å være for "bright", er dette en to-go rosafarge i hverdagen.

  Prague
  Dyp rosa farge som passer perfekt når det er høst. Digger fargen!
     Hvilke leppeprodukter bruker du? Har du prøvd NYX sine lip creams? 
   

 • Publisert: 26.01.2017, 22:48
 • Kategori: Skjønnhet
 • 13 kommentarer
 • hits