Cecilie

HVA SLAGS MENNESKE ER JEG?

 • Publisert: 05.04.2017, 20:11
 • Kategori: Om meg
 • Hjemme hos andre
  - Når jeg er hjemme hos andre føler jeg meg litt utilpass. Hjemme kan jeg sitte med beina planta oppi sofaen eller oppå bordet utenom at noen bryr seg. Hjemme hos andre vet man ikke helt hvordan de liker å ha det, eller hva de syns er frekt.

   

  Ved matbordet
  - Jeg er verken den som spiser for fort eller for sakte. Helt normal fart med litt for mye mat på tallerken kanskje. Glad i mat sa du?

   

  På nattklubben
  - Ute på byen er jeg så og si aldri. Kanskje en til to ganger i året, haha. Men når jeg først er ute på en nattklubb, er jeg som oftest den som prøver å være over alt på en gang.

      

  På stranda
  - I fjor var jeg ikke på stranda en eneste gang her i Norge. I utlandet kan jeg ligge i timesvis med en god bok. Bader litt i havet / sjøen for å avkjøle meg litt før jeg leser mer. Liker også å høre på musikk med ørepropper om det skulle være mye bråk rundt.

   

  I klesbutikker
  - Jeg er den som aldri går inn i en klesbutikk om det ikke er andre kunder der inne. Jeg blir sprø av den glaningen som betjeningen ofte gjør med få kunder i butikken. Ellers er jeg den som ser etter det jeg er på utkikk etter, finner jeg det ikke - går jeg til neste butikk. Det å prøve klær er et ork for min del. Kjøper som regel først og bytter det inn igjen om det ikke skulle passe, haha!

   

  På flyplassen
  - Herregud så stresset jeg er på flyplasser. Hvor skal vi gå? Hva er bookingnummeret? Hvor er gaten? Mye stress der jeg fort kan bli litt sur om den andre ikke henger helt med, haha. Jeg prøver å vende av meg det, og slappe mer av. Det går jo alltids fint til slutt.

      

  Hjemme på en chill dag
  - Da går jeg som oftest uten sminke, med daffeklær og med favorittserien surrende på TV. Akkurat nå er det Teen Wolf jeg ser på! 

   

  Om morgenen
  - Skal jeg på jobb, må jeg ha på vekkerklokke som ringer ca 10 minutter før jeg egentlig må opp. Liker godt å dra meg litt i senga før jeg må opp. Jeg går rundt å gjesper resten av morgenen, prøver å få i meg en matbit for så å ordne seg. Har jeg fri, bruker jeg ikke vekkerklokke! Jeg sover til jeg våkner av meg selv, som er noe av det beste som finnes! Glaner litt på mobilen for å se om det har skjedd noe spennende i verden, før jeg virkelig står opp. Tar på meg pysjen og tusler ned i stua for å chille.

   

  I et forhold
  - Jeg er meg selv 100%. Jeg prøver ikke å være noe jeg ikke er, men å gi mye av meg selv. 

   

  Hva slags menneske er du?

 • Publisert: 05.04.2017, 20:11
 • Kategori: Om meg
 • 9 kommentarer
 • Bucket list

 • Publisert: 20.01.2017, 19:36
 • Kategori: Om meg
 • Dette er noe av det jeg vil gjøre før min tid på jorda er over!

  Hva er det du må du gjøre før du dør?

 • Publisert: 20.01.2017, 19:36
 • Kategori: Om meg
 • 15 kommentarer
 • Ti ting du ikke visste om meg

 • Publisert: 16.01.2017, 19:50
 • Kategori: Om meg
 • ♥ Jeg er et vanedyr
  Under lunsjtider på jobb, må jeg sitte på samme plass hver gang - hvis ikke blir det helt feil inne i hodet mitt. Om noen på død og liv skulle ha satt seg på min faste plass, så setter jeg meg jo så klart på en annen plass, men det føles sinnsykt rart! Og på jobb er det to toaletter, og jeg velger alltid den samme. 


  Jeg har to katter
  Lucy som er den hvite og Sylvester som er den svarte er verdens søteste pusekatter i mine øyne. De har så snille og gode personligheter, at det er umulig å ikke elske dem. Lucy er den som er mest selvskapssyk og glad i kos, mens Sylvester er den som liker seg godt i eget selvskap og finner på en del fanteri.


  Sjokolade er best av all godis
  Ingenting slår sjokolade! Det er så søtt og godt. Godteri som smaker søtt og surt er ikke min smak. Evig sjokolade!


  Fiskeboller er min favorittrett
  Altså, fiskeboller er så undervurdert. Det smaker jo dødsgodt - spesielt med baconterninger oppi. Åh, får nesten vann i munn av å snakke om det. Skal faktisk ha fiskeboller til middag i løpet av denne uken.

   

  Jeg elsker å se på serier
  Hver eneste dag kan du se meg plantet i sofaen med en serie snurrende på tv. Jeg bare elsker det å bli revet med - kjenne på spenningen. De to jeg ser på nå for tiden er Kjendis Farmen og The Blacklist.

   

  Jeg elsker å gå turer
  Gleder meg supermasse til våren kommer og snøen forsvinner fra mine favorittplasser for å gå på turer. Toppturer er det aller beste! Bra trim og fin utsikt. Mine favoritttoppturer i Ringsaker er Bangsbergtoppen og Høsbjør.


   

  Neglelakk er min hobby
  Å få på litt neglelakk på neglere gjør at hendene ser mye mer velstelt ut. Nude farge er alltid en vinner hos meg!

   

  Jeg er veldig glad i å reise
  I mine 23 år her på jorda har jeg vært i Tyskland, Sverige, Danmark, England, Spania (Benidorm, Gran Canaria og Mallorca), Tyrkia, Hellas (Rhodos, Kypros og Kreta), Egypt, Tsjekkia, Frankrike, Bulgaria og Thailand. Tror ikke jeg har glemt noen fler nå, haha.

   

  Jeg flyttet hjemmefra da jeg var 15 år
  Når man er tenåring, frister det ofte å flytte vekk og bort fra alle. Det gjorde nettopp jeg, men ikke for meg selv. Jeg flyttet inn hos min bestemor som var flere mil unna. Startet på nye ark, og jeg elsket den tilværelsen som jeg bodde i hele to år. Noen syns sikkert det er sært å være tenåring og bo med sin bestemor, men jeg syns det bare gjorde vårt bånd sterkere. Så klart hadde vi våre uenigheter, men vi kom oss igjennom det sammen. 

   

  Jeg er veldig sjenert
  Men om du bruker tid og energi på å bli kjent med meg, så kan du se forbi den sjenerte og usikre jenta. Jeg er egentlig veldig morsom, sprudlende og finner på veldig mye rart.  Har vi noen likheter?

   

  Følg meg gjerne på instagram; cecilienerberg og på snapchat; ceciliesten

   

 • Publisert: 16.01.2017, 19:50
 • Kategori: Om meg
 • 22 kommentarer
 • hits