Cecilie

HVORDAN SLUTTE Å RØYKE!

 • Publisert: 27.04.2017, 20:30
 • Kategori: Motivasjon
 • Da jeg var 16-17 år, hang jeg med mange som røykte. De færreste av de jeg var venninne med, røyket ikke. Flere ganger spurte de meg om jeg ikke ville ha et sigg, og jeg svarte alltid at jeg ikke ønsket det. Jeg var veldig i mot det å røyke av en del grunner. 

  1. Det lukter vondt.

  2. Lungekapasiteten reduseres.

  3. Øker risikoen for hjerte- og karsykdommer.

  4. Gir dårligere hud.

  Men, til slutt så snudde det seg. Jeg begynte så smått og ta meg en røyk i tide og utide. Jeg begynte å gi mer blaffen som de fleste ungdommer gjør. På en måte ble jeg vel lei av å ikke være med i røykegjengen. Siden man ikke røyket selv, gadd jo man ikke akkurat å være med ut hele tiden. Jeg ville også være sosial. Jeg ville også være en av "de kule" om kan kan si den sånn.   Til slutt begynte jeg å røyke fast som 17-åring. Siden jeg ikke var myndig og ikke gammel nok til å kjøpe røyk - fikk jeg bekjente til å kjøpe til meg. Det var jo som regel null stress å få noen til å gjøre det for meg. Jeg tok rundt 6 - 7 røyk om dagen, så jeg vil ikke si jeg var en storrøyker. Jeg vil heller ha kalt meg en "kjede-røyker" fordi jeg brukte mest å røyke fordi jeg kjedet meg og brukte røyken for å komme inn i samtaler på skolen. 

  Jeg prøvde flere ganger å slutte fordi jeg visste det ikke var bra for helsa, men det gikk bare ikke. Mest fordi jeg innerst inne ikke ville slutte akkurat da. For hva skulle jeg bruke tiden jeg kjedet meg på til da..? Men en dag fikk jeg virkelig nok. 19 april i 2015 var dagen jeg sluttet å røyke. Jeg hadde egentlig satt ned 1 mai til å slutte å røyke, fordi da skulle jeg flytte. Å flytte kunne gjøre at jeg enklere kunne bryte opp i vanene mine, tenkte jeg. Siden jeg i 19 april bare hadde igjen noen usle røyk i pakka mi, knakk jeg likeså resterende av røyken i to og kastet de rett i søpla. Jeg ville ikke vente til min fastsatte dato. Jeg hadde fått nok! Jeg har dessverre tatt en røyk eller to på fest i etterkant, men jeg har ikke rørt en eneste røyk siden halloween i 2016. *Klapp på skulderen*

  Siden jeg har prøvd og failet, vil jeg gjerne komme med noen tips til akkurat deg som ønsker å slutte med å røyke som ikke helt hvordan du skal gå frem og ønsker noen tips til et røykfritt liv. 

   

    Sett en dato for røykeslutt
  Sett gjerne ned datoen to til tre uker frem i tid. Dett gjør at du kan gjøre deg mentalt klar til hva som skal skje. Trapp gjerne ned også slik at det blir lettere å holde seg når røyksuget kommer. 

   Oppholde seg i andre områder
  Det som gjorde at jeg virkelig klarte å slutte å røyke, var at jeg flyttet til et nytt sted. Siden jeg sluttet med å røyke noen dager før jeg flyttet, gjorde at jeg ikke assosierte det nye stedet med røyk - noe som gjør det enklere å ikke tenke på røyk. Om du ikke skal flytte, prøv å oppsøk andre steder du ikke har vært. Kanskje det kan hjelpe deg?

   Skriv ned hva som er negativt med å røyke / positive med å slutte å røyke
  Her vil jeg tro du kan komme opp med mange punkter. Sett deg ned å skriv ned de grunnene du kommer på, og når røyksuget kommer - ta frem listen. Spør deg selv om røyken virkelig er verdt det. Forhåpentligvis er ikke røken verdt det og du ønsker å slutte med en gang.

   Gi deg en belønning
  Det kan ofte være vanskelig å slutte å røyke om du ikke har noe å se frem til. Sett deg et mål om å ikke røyke på to måneder og kjøp deg det du måtte ha ønsket deg. Om det er et nytt kamera, nye sko eller en fin jakke du har siklet etter. Det er veldig fint med små mål mot det store målet (å slutte helt) - det gir deg mer motivasjon mot å klare det!

   Drikk masse vann
  Etter årevis med røyking er kroppen din vandt med å få i seg masse nikotin - som er en sterk gift mot kroppen og andre kjemikalier som påvirker både hud og funksjonaliteten av organene dine. Om du drikker masse vann under røykestopp, vil vannet være med på å rense ut denne giften fra kroppen og kvitte seg med de avfallsstoffene som du har i deg. Hvem vil vel ikke kvitte seg fortere med all den dritten man har stappet i seg da man røyka?

   Fortell de rundt deg at du prøver å slutte
  Om de rundt deg vil ditt beste og prøver å støtte deg - vil de hjelpe deg på veien mot et røykfritt liv. Om de du normalt henger med røyker, kan de kanskje røyke mindre når de er med deg. Det er også fint å ha noen å snakke med om du skulle slite med å motstå røyksuget.    

  Røyker du?

 • Publisert: 27.04.2017, 20:30
 • Kategori: Motivasjon
 • 9 kommentarer
 • DET Å MISTE JOBBEN!

 • Publisert: 25.04.2017, 20:20
 • Kategori: Tanker og meninger
 • I november fikk jeg vite at jeg kom til å bli nedsatt i stilling på grunn av nedskjæringer i bedriften. Siden jeg er en av de som har vært der kortest, ble jeg berørt. Jeg gikk fra 100% fast stilling til å bare jobbe fast annenhver søndag. Det hender seg at jeg må jobbe mer på grunn av sykdom, men det er sjeldent. Det å ikke jobbe hver dag, er veldig rart.

  1 januar var dagen til dager uten formål. 

  Det å jobbe så sjeldent resulterer til dårlig søvnrytme. Det er sjeldent jeg kommer meg i seng før kl 02. Siden jeg ikke har jobb å stå opp til, blir det mer til at man legger seg sent og står opp sent. Jeg savner å ha et formål, en grunn til å stå opp og få mer ut av dagene. Det blir jo utrolig kjedelig om jeg skulle lagt meg tidlig for så å stå opp tidlig neste dag uten noen spesielt å gjøre... Kan jo ikke akkurat rengjøre huset hver dag fordi jeg kjeder meg. 

  Jeg sitter også mye hjemme alene fordi samboer jobber 100% i samme bedrift som meg. Tiden jeg bruker på alle de timene jeg er alene er å utforske med sminke. Bruke forskjellige farger og bare eksperimentere. Det syns jeg er utrolig gøy! Jeg er masse på serier. Teen Wolf er den serien jeg har sett på i det siste, men har dessverre sett ferdig hele serien. Må på leting etter en ny serie jeg kan starte på. Jeg leser også litt. Romaner er det som det går mest i. Ellers sender jeg inn en del søknader til forskjellige bedrifter, men det virker jo som de fleste har nok ansatte.   Jeg har søkt på en del jobber uten respons. Jeg var jo på et intervju, men jeg ble dessverre ikke valgt ut. Det er så utrolig kjipt. Man føler seg helt lost og at ingen vil ha meg i sin bedrift. Jeg føler i alle fall meg utrolig ensom. Jeg har ingen nære venner som bor i nærheten av meg som jeg bare kan plinge på om det er noe. Det savner jeg veldig. 

   

  1 januar var dagen til dager uten formål.

   

   

 • Publisert: 25.04.2017, 20:20
 • Kategori: Tanker og meninger
 • 5 kommentarer
 • STRIKKET MARIUSGENSER

 • Publisert: 24.04.2017, 19:49
 • Kategori: Hverdag
 • God mandagskveld!

  For en del måneder siden var jeg hjemme hos bestemor. Hun bor 5,5 timers kjøretur unna meg, så det er ikke så ofte jeg får sett henne! Men når jeg var der sist, tok vi mål av meg slik at hun kunne strikke en Mariusgenser til meg som ville passe meg perfekt. Jeg har ønsket meg det i en liten stund fordi de er jo såå fine. Jeg ville ha genseren i de vanlige standardfargene som blått, hvitt og rødt. Tror jammen meg jeg skal ønske meg en til i en annen farge. Kanskje grått, hvitt og rosa..?  Jeg er så fornøyd med genseren. Den passer meg ganske bra, så jeg tviler ikke på at denne kommer til å bli mye brukt, spesielt i den kalde årstiden. Kanskje den også vil bli nyttig i kjølige sommerkvelder..? Bestemor har også strikket genseren i garn som kan vaskes i vaskemaskin. Hvor genialt er ikke det! Det er jo veldig kjekt for en sølekopp som meg. Men jeg lover uansett å være veldig påpasselig på å spise sakte og forsiktig med genseren på. Vil jo ikke vaske genseren unødvendig mye.

   

  Har du Mariusgenser?

 • Publisert: 24.04.2017, 19:49
 • Kategori: Hverdag
 • 11 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK #6

 • Publisert: 17.04.2017, 16:39
 • Kategori: Hverdag
 • Akkurat nå
  .. blogger jeg jo så klart og hører på listepop fra TOPP 40.

   

  Ukens nedtur
  - Har vel ikke hatt en ordentlig nedtur denne uken. Det ene er kanskje at det har snødd så mye her de siste dagene. Er jo ikke mange dagene siden det var helt bart og grønt her, men nå er det hvitt på hvitt. Arg, jeg vil ha sommer og sol!!!

   

  Ukens sang
  - Jeg fikk høre om at Petter Pilgaard og Leif Einar Lothe var med i sang, og selvsagt måtte jeg sjekke den ut. Nå har jeg fått sangen Dill Dall (feat. Lothepus og Pilgaard) på hjernen. 

   

  Ukens matopplevelse
  - Det må vel være den hjemmelagde pizzaen som jeg lagde på lørdag. Smakte sinnsykt godt som alltid. Jeg jukset litt med å kjøpe ferdig bunn siden vi skulle være borte store deler av dagen. Pytt pytt, funker i blant det også!


  Ukens opptur
  - Jeg og samboer bestilte storbytur til Roma. Vi blir borte i 6 dager. Gleder meg supermye! Jeg har aldri vært der og har alltid hatt et ønske om å dra dit. Nå blir drømmen min oppfylt!
  Ukens tanke
  - Siden det har vært påske og det er en tid for å kose seg, har ikke sunn mat vært i fokus. Siden jobb starter igjen i morgen, blir det fult fokus fra og med i morgen om å ha et sunt kosthold. Jeg prøver jo å gå ned i vekt, og da hjelper det svært lite med usunn mat, brus og godteri!

   

  Hvordan har din uke vært?
   

 • Publisert: 17.04.2017, 16:39
 • Kategori: Hverdag
 • 8 kommentarer
 • TUR TIL ROMA!

 • Publisert: 16.04.2017, 20:29
 • Kategori: Blogg
 • Jeg og samboer bestilte satt natt til lørdag og så på reiser til Roma. Vi fant fly og hotell til helt greie priser. Vi reiser dit 14 mai og blir til 19 mai. Gleder meg skikkelig mye. Det ser jo ut som om det er så fint der. Masse historiske severdigheter å se på. Spise deilig italiensk mat. Pizza, pasta og rødvin. 

  Severdighetene vi er nødt til å se er Colosseum, Vatikanstaten, Fontenen og Spansketrappen. Er helt sikker mer å se også, men det er de vi har planlagt å se så langt. Tenker at det er greit med en liten plan over ting vi må se - så ikke tiden løper i fra oss.
   

  Sleng gjerne med noen tips om hva vi burde se og få med oss da vi er i Roma!

   

   

 • Publisert: 16.04.2017, 20:29
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • RIDE THE LIGHTNING

 • Publisert: 15.04.2017, 00:57
 • Kategori: Hverdag
 • Hei, og god påske til dere!

  Jeg bruker påsken min til å slappe av og ta det med ro. Vaske litt hus, lage mat man vanligvis ikke har tid til og catche up med de man ikke har sett på lenge. I dag kom venninna mi, Monica, til meg for å se på film. Vi så Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, og jeg syns den var veldig bra. Den bør dere se om dere liker fantasy-filmer! Ellers snakket vi om hva som har skjedd siden sist vi så hverandre. Jeg bor på Rudshøgda og hun i Sandvika, så det er sjeldent vi sees. Hun flyttet dit for en del måneder siden, men allikevel har vi mye kontakt - noe som er jeg så utrolig glad for.   Haha, det klassiske rocketegnet med hånda!


  Jeg tok bilder i all hui og hast fordi jeg tenkte jeg bare måtte vise frem den kule t-skjorten jeg har på meg i dag. Jeg er middels-fan av Metallica, men måtte bare kjøpe denne da jeg så den. Metallica med sangen Ride The Lightning er jo helt OK sang, har jo hørt bedre fra de! Min favoritt er Nothing Else Matters. 

   

  Hører du på Metallica?

 • Publisert: 15.04.2017, 00:57
 • Kategori: Hverdag
 • 6 kommentarer
 • DE GALE HAR DET GODT!

 • Publisert: 13.04.2017, 21:22
 • Kategori: Hverdag
 • Hei, fine dere!

  Jeg har kjøpt meg et nytt kamera som jeg testet ut såvidt i dag. Valget mitt havnet på Canon EOS 70D. Så i dag tok jeg noen bilder av meg, samboeren og de to pusene våres. Det å ta fine bilder, er jo rett og slett umulig. Ikke at kameraet er dårlig, men man gjør jo ikke noe annet enn å kødde. Går ikke an å være seriøs når man skal ta bilde sammen!

  Her kom det fire eksemplarer om hvordan vi oppfører oss sammen foran kamera. Barnslige vil vel noen si, men sånn er vi. Vi liker veldig godt å tulle og ikke ta alt så seriøst. Etter flere forsøk må jeg si at det ble ingen fine og brukervennlige bilder. Får prøve en annen dag. Hadde håpet på fint vær sånn at jeg kunne tatt fine bilder ute, men den gang ei. Har snødd masse i hele dag... 

   

  Ha en fin påske videre! 

 • Publisert: 13.04.2017, 21:22
 • Kategori: Hverdag
 • 10 kommentarer
 • UKEN SOM GIKK #5

 • Publisert: 09.04.2017, 18:12
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå

  - Jeg har akkurat dusjet og sitter å blogger fra mobilen. Skal straks sette i gang med middag før jeg må på jobb!

  Ukens sang

  - Katy Perry - Chained To The Rhythm har jeg hørt på veldig mye denne uka. Anbefaler å sjekke den ut om du ikke har hørt den.

  Ukens matopplevelse

  - Jeg og samboer var ute å spiste en god lunsj ute i går. Det smakte veldig godt siden vi sjeldent spiser mat ute.

  Ukens nedtur

  - Jeg klarte å overbelaste armen min på jobb, sånn at jeg måtte være hjemme og holde meg i ro tre dager på rad. Det var veldig kjedelig!

  Ukens tanke

  - Det å skulle finne en bh som jeg har lyst på er rett og slett umulig. Dere har sett de som har "strappy bra" som det heter på engelsk? Sånn en har jeg lyst på. De hadde en slik en på Change, men ikke i min størrelse så klart. Ikke skulle det komme inn mer på lager heller. Derfor har jeg tenkt å ta saken i mine egne hender. Neste uke skal jeg kjøpe inn utstyr for å lage selv.

  Ukens opptur

  - Jeg har bestilt et nytt kamera som jeg håper kommer i posten i løpet av uken som kommer. Det er Canon EOS 70D. Jeg gleder meg virkelig til å kunne ta bedre bilder fremover!

  Hvordan har din uke vært?

 • Publisert: 09.04.2017, 18:12
 • Kategori: Blogg
 • 12 kommentarer
 • UT PÅ LUNSJ-DATE!

 • Publisert: 08.04.2017, 17:25
 • Kategori: Blogg
 • I dag spiste jeg og samboeren lunsj ute. Vi har hørt så mye bra om restauranten "La Perla" som ligger i Hamar. Det er jo der hockeygutta i Storhamarlaget spiser før de skal spille kamp. Da må det jo være bra mat da, ikkesant? Haha!

  Både jeg og samboer bestilte biffsnadder. Det smakte veldig godt, nesten som om jeg skulle gjort det selv (not). Skal definitivt reise tilbake dit en gang og prøve ut en annen rett.

  Spiser du ofte lunsj ute?

 • Publisert: 08.04.2017, 17:25
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Ms. Hiccup

 • Publisert: 06.04.2017, 19:58
 • Kategori: Hverdag
 • Hei fine dere!

  I skrivende stund sitter jeg med tidenes hikke. Jeg har prøvd å drikke masse, men det hjelper ingenting. Det er så sykt irriterende! Det som er så utrolig merkelig, er at når jeg først har hikket - kan man banne på at jeg vil hikke senere i kveld eller i morgen. Slår aldri feil, haha! Har dere hørt en sang som kan stoppe hikking? Den låter om følger; "hikk en gang til så får du en krone. Hikk en gang til så får du en krone". Man skal da synge det samme om igjen og om igjen. Når noen synger den det til meg, så slutter jeg å hikke.   Jeg føler meg nesten som Mr. Hiccup. Husker dere han? Men neste gang du hikker, får du be personen som er i nærheten av deg om å synge sangen. Om du ikke slutter å hikke da, får du jo en del penger til slutt.

   

  Hva gjør du for å slutte med å hikke?

   

 • Publisert: 06.04.2017, 19:58
 • Kategori: Hverdag
 • 5 kommentarer
 • HVA SLAGS MENNESKE ER JEG?

 • Publisert: 05.04.2017, 20:11
 • Kategori: Om meg
 • Hjemme hos andre
  - Når jeg er hjemme hos andre føler jeg meg litt utilpass. Hjemme kan jeg sitte med beina planta oppi sofaen eller oppå bordet utenom at noen bryr seg. Hjemme hos andre vet man ikke helt hvordan de liker å ha det, eller hva de syns er frekt.

   

  Ved matbordet
  - Jeg er verken den som spiser for fort eller for sakte. Helt normal fart med litt for mye mat på tallerken kanskje. Glad i mat sa du?

   

  På nattklubben
  - Ute på byen er jeg så og si aldri. Kanskje en til to ganger i året, haha. Men når jeg først er ute på en nattklubb, er jeg som oftest den som prøver å være over alt på en gang.

      

  På stranda
  - I fjor var jeg ikke på stranda en eneste gang her i Norge. I utlandet kan jeg ligge i timesvis med en god bok. Bader litt i havet / sjøen for å avkjøle meg litt før jeg leser mer. Liker også å høre på musikk med ørepropper om det skulle være mye bråk rundt.

   

  I klesbutikker
  - Jeg er den som aldri går inn i en klesbutikk om det ikke er andre kunder der inne. Jeg blir sprø av den glaningen som betjeningen ofte gjør med få kunder i butikken. Ellers er jeg den som ser etter det jeg er på utkikk etter, finner jeg det ikke - går jeg til neste butikk. Det å prøve klær er et ork for min del. Kjøper som regel først og bytter det inn igjen om det ikke skulle passe, haha!

   

  På flyplassen
  - Herregud så stresset jeg er på flyplasser. Hvor skal vi gå? Hva er bookingnummeret? Hvor er gaten? Mye stress der jeg fort kan bli litt sur om den andre ikke henger helt med, haha. Jeg prøver å vende av meg det, og slappe mer av. Det går jo alltids fint til slutt.

      

  Hjemme på en chill dag
  - Da går jeg som oftest uten sminke, med daffeklær og med favorittserien surrende på TV. Akkurat nå er det Teen Wolf jeg ser på! 

   

  Om morgenen
  - Skal jeg på jobb, må jeg ha på vekkerklokke som ringer ca 10 minutter før jeg egentlig må opp. Liker godt å dra meg litt i senga før jeg må opp. Jeg går rundt å gjesper resten av morgenen, prøver å få i meg en matbit for så å ordne seg. Har jeg fri, bruker jeg ikke vekkerklokke! Jeg sover til jeg våkner av meg selv, som er noe av det beste som finnes! Glaner litt på mobilen for å se om det har skjedd noe spennende i verden, før jeg virkelig står opp. Tar på meg pysjen og tusler ned i stua for å chille.

   

  I et forhold
  - Jeg er meg selv 100%. Jeg prøver ikke å være noe jeg ikke er, men å gi mye av meg selv. 

   

  Hva slags menneske er du?

 • Publisert: 05.04.2017, 20:11
 • Kategori: Om meg
 • 9 kommentarer
 • 6 BEAUTY HACKS!

 • Publisert: 04.04.2017, 20:33
 • Kategori: Skjønnhet
 • Skjønnhetstriks er noe jeg elsker å lese, fordi det finnes mange tips og triks der ute som er geniale som man kanskje ikke har tenkt noe over. Derfor vil jeg dele noen av mine beauty hacks!

   

  Hvit neglelakk under fargen du ønsker
  - Om du ønsker at fargen på neglelakken virkelig skal "poppe", er det lurt å først ta et strøk med hvit neglelakk. La det tørke, for å så gå over med ønsket farge. På denne måten vises fargen mye bere, og vil virke litt lysere.


  Sminke seg i naturlig lys
  - Å sminke seg i naturlig lys gjør at du slipper å føle at sminken ser helt annerledes ut når du kommer deg ut døra. Når man sminker seg på badet i gult lys, kan sminken se fin ut der og da, men når du først går ut døra og ser deg i bilspeilet - vil du få helt sjokk. Kanskje har du egentlig har gått for en litt for mørk foundation som du hadde sett om du hadde sminket deg i naturlig lys.   Grønt for å dekke rødt
  - Er du som meg og har mye rødheter i huden? Fortvil ikke. Gå inn med en grønn primer før du tar på foundation. Dette vil dekke mer over rødhetene enn om du skulle brukt en helt vanlig primer. 

   

  Fremhev blå øyne
  - Om du vil fremheve dine blå øyne, bør du gå for bruntoner på øyenskyggen din. Dette får øyenfargen dine til å bli mer synliggjort. Ta på maskara og eyeliner for å fremheve hele looken!  Maskarasøl
  - Jeg er en person som søler maskara hver eneste gang jeg tar på meg maskara. Masse på øyelokket og under øyet. Sølekopp deluxe. Så om du har sølt litt maskara ved påføring, er det bare å vente til det har blitt tørt. Ta så en tørr q-tips og forsiktig dra sølet vekk. Slår aldri feil! Noe du også kan gjøre for å unngå sølingen, er å bruke et bankkort eller en skje bak vippene når du tar på maskara.

   

  Større lepper
  - Bruk lyse leppeprodukter for å få leppene til å se større ut. Lyse farger fremhever, mens mørke farger får leppene til å virke smalere. Om du også overtegner leppene, bruker en lys leppestift og litt gloss til slutt, er det en vinner for å få leppene til å virke større enn det de egentlig er. 

   

  Bruker du noen av disse skjønnhetstriksene?

   

   

 • Publisert: 04.04.2017, 20:33
 • Kategori: Skjønnhet
 • 5 kommentarer
 • Hva ville jeg gjort hvis...

 • Publisert: 03.04.2017, 22:13
 • Kategori: Blogg
 • .. Jeg hadde blitt gravid?

  Det hadde ikke vært superkrise om jeg hadde blitt gravid nå. Har jo hus, bil og grei nok økonomi. Om jeg skulle ha funnet ut i morgen at jeg var gravid hadde jeg reagert med å bli veldig glad. Jeg ønsker meg jo et barn eller to.

  .. Jeg hadde tryna offentlig?

  Jeg hadde blitt veldig flau, garantert rød i fleisen og stukket fortest mulig vekk derfra.

  .. Jeg hadde vunnet i lotto?

  Jeg hadde hoppet opp og ned, hylt av glede og sikkert felt noen gledestårer. Pengene hadde gått til masse sparing og sikkert en drømmeferie!

  .. Noen baksnakket meg?

  Jeg bryr meg svært lite om hva folk sier om meg når jeg ikke er tilstede. Men om det er noen jeg står veldig nære, hadde jeg så klart blitt lei meg.

  .. Jeg hadde blødd i gjennom?

  Jeg går på minipiller som har gjort at jeg ikke har hatt mensen på ca to år, så har heldigvis sluppet å tenke på at det kunne ha skjedd. Men om det skulle ha skjedd, så kunne jeg ønske jeg kunne knipse med fingeren som hadde gjort meg usynlig!

  Hva hadde du gjort om disse hendelsene hadde skjedd deg?

 • Publisert: 03.04.2017, 22:13
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Ut på tur, aldri sur!

 • Publisert: 02.04.2017, 21:56
 • Kategori: Trening
 • Heisann folkens!

  I dag våknet jeg tidlig for meg å være. Da klokken slo 11, dro jeg meg opp og startet dagen. Jeg sminket meg litt og gjorde meg klar for en liten topptur på Bangsbergtoppen. Egentlig hadde jeg tenkt meg på gymmet i dag, men siden været og temperaturen var OK, ble det heller ut på tur. Angrer ikke et sekund på at jeg heller valgte toppturen istedenfor treningssenteret. Det var så deilig med litt sol i fleisen. Altså, jeg gleder meg så mye til late dager på stranden med en kald brus i hånda og bare chille dagen lang. Alle mennesker våkner så mye mer til liv når sommeren kommer, og alle virker så mye gladere. Ahhh, det blir så digg!

  På Bangsbergtoppen er det en fin sittegruppe som man kan sitte på og bare nyte utsikten. Fader ta trærne som er i veien. De skulle vært kappet vekk, haha!   Jeg fryser ikke altså selvom det kanskje kan se sånn ut. Er vel bare måten jeg står på som gjør at det ser slik ut. Kan jo ikke være kald når det ihvertfall er 10+ ute.   Kvikk lunsj er jo selve tursjokoladen som er et must å ha med seg på tur. Nesten ingenting slår det å gå tur for så å sette seg nedpå halvsvett og spise litt sjokolade. Det er da du føler at du unner deg litt sjokkis, haha! 

   

  Hva har dere brukt søndagen deres til?

 • Publisert: 02.04.2017, 21:56
 • Kategori: Trening
 • 3 kommentarer
 • hits