Cecilie

Ut på tur, aldri sur!

 • Publisert: 02.04.2017, 21:56
 • Kategori: Trening
 • Heisann folkens!

  I dag våknet jeg tidlig for meg å være. Da klokken slo 11, dro jeg meg opp og startet dagen. Jeg sminket meg litt og gjorde meg klar for en liten topptur på Bangsbergtoppen. Egentlig hadde jeg tenkt meg på gymmet i dag, men siden været og temperaturen var OK, ble det heller ut på tur. Angrer ikke et sekund på at jeg heller valgte toppturen istedenfor treningssenteret. Det var så deilig med litt sol i fleisen. Altså, jeg gleder meg så mye til late dager på stranden med en kald brus i hånda og bare chille dagen lang. Alle mennesker våkner så mye mer til liv når sommeren kommer, og alle virker så mye gladere. Ahhh, det blir så digg!

  På Bangsbergtoppen er det en fin sittegruppe som man kan sitte på og bare nyte utsikten. Fader ta trærne som er i veien. De skulle vært kappet vekk, haha!   Jeg fryser ikke altså selvom det kanskje kan se sånn ut. Er vel bare måten jeg står på som gjør at det ser slik ut. Kan jo ikke være kald når det ihvertfall er 10+ ute.   Kvikk lunsj er jo selve tursjokoladen som er et must å ha med seg på tur. Nesten ingenting slår det å gå tur for så å sette seg nedpå halvsvett og spise litt sjokolade. Det er da du føler at du unner deg litt sjokkis, haha! 

   

  Hva har dere brukt søndagen deres til?

 • Publisert: 02.04.2017, 21:56
 • Kategori: Trening
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Sandra Marie

  02.04.2017 kl.22:46

  nydelige bilder =)

  buroyfoto

  03.04.2017 kl.00:39

  Har ikke hatt et bra nok vær til å komme meg ut i , så har bare tatt søndagen helt med ro med serier :) det så veldig koselig ut! kjempefine bilder også :)

  Kristine

  03.04.2017 kl.23:28

  For noen fine bilder! :) ♥ Ønsker deg en fin uke! :D

  Skriv en ny kommentar

  hits